Naši psi i štenci


 

Naši štenci

Naši štenci su rođeni i odrasli u našoj kući. O načinu brige i našem odnosu možete detaljnije pogledati na našem instagram profilu @puppygoldenretriver

Svakodnevno druženje, socijalizacija sa starijim psima, način hranjenja, učenje vršenja nužde, samo su delići koje prenosimo putem društvenih mreža. Naši psi su okruženii ljubavlju dece i nas, svakodnevnim igranjem i maženjem. Kod nas svi psi imaju svoje posebno mesto i omiljene igračke.

Upoznajte porodicu!


 

Zlatni retriveri su lojalni saputnici, neznog temperameta, uvek željni ljubavi, pažnje, ugađanja i učenja. Oni upotpunjuju našu porodicu i želimo da Vam ih predstavimo!

ADELLA

Najstariji član naše pseće familije. Izrazito lepe tamne boje i krupne građe. Odgajana u kućnim uslovima kao i svi njeni štenci. Pametna. Ima svoju posebnu fotelju na kojoj provodi svoje dane, a kad krenemo van, spremna je da uleti u auto i da se zajedno sa nama vozi. Samo uz nas i decu. Najbolji prijatelj!

BELA

Prava pripadnica krem dlake. Jako aktivnog tipa, voli igre donesi i trčanje. Stalno u pokretu.

REX

Kad ga vidite, odmah se sledite. To je prvi utisak kad vidite Rexa, ali u stvari on je jedna velika dobrica i maza. Samo se okrene na leđa i čeka da ga neko češka.

CHILLA

Oh Cila! Velika nestašna devojčica koja je odmah osvojila naša srca. Jakog karaktera. Krupne građe. Naš instagram nalog je pun njenih smešnih slika i reals snimaka. Takođe i nagrada i pehara koje je ona osvojila. Ova velika devojčica uvek prva vas dočeka na kapiji spremna da vas uhvati za ruku i namešta se da je mazite, a kad se pojave mala deca, nema veće radosti za nju, krene da ih liže i ljubi. Važno je samo da je neko gnjavi, mazi i da se igra sa njom. Odmah se sprijatelji sa svakim psom koga sretne. Podvije rep i legne da se mazi, dozvoljava i manjim psima da budu dominantniji. Bitna je ljubav, igra i druženje.

LUNA, LEA I LU

Sestre L, svaka različitog temperamenta. Luna tvrdoglava, jakog karaktera sa osmehom, Lea nežna, uvek čeka na svoj red, poziv da se mazi i Lu, nestašna devojčica koja koristi svaku situaciju da napravi neku nevolju.

MOLI I MEDA

Brat i sestra. Meda..pravi mali medved, jako inteligentan i dobar u rešavanju i pogađanju kroz igre. Obožava da jede – što se vidi i po njemu 🙂 . Moli, mala maza prosto vam se uvuče u kuću neprimetno kroz vaše noge dok koračate kao i u vaše srce. Devojčica koja obožava da se igra sa malim štencima i čuva ih kao druga majka.